Ţiganiada_1

https://suntonlain.wordpress.com/tiganiada_1/

Bună ziua.

Înainte de a continua acest topic, amintesc că este vorba de isprăvile unor ţigani.
Academia română a reeditat sau o să reediteze DEXul relativ la cuvintele care au legătură cu ţiganii. Eu nu am de gând ca să jignesc această categorie de populaţie şi deci afirm următoarele:
În acest topic voi folosi cuvântul ‘țigan’ în modul cât se poate de serios şi nu am avut şi nici nu am nicio intenţie ca să jignesc, ci doar ca să precizez cam cine sunt personajele întâmplărilor povestite aici.

.

Threadul este în curs de editare.

* Azi este 31 – VII- 2013
* Threadul a fost început în data de 23 – VII – 2012 ( Published on: Jul 23, 2012 @ 3:31 ) , în el este vorba despre acțiunile unora dintre țiganii din blocul unde locuiesc eu și despre mine, persoană infirmă, așa cum voi arăta cu următoarele 3 fotografii:

* Azi este 31 – VII- 2013
* Următoarea adresă nu mai este valabilă:
Archive-tele-du-19-07-2012-10-16-03.html
În acest filmuleţ prezint altă întâmplare de lângă casa mea.

1 Response to Ţiganiada_1

  1. suntonlain says:

    A trecut mai mult de un an de când țigănimea și-a plantat bancă în locul îngrădit de lângă pereții casei mele. Zona care împrejmuiește în parte casa mea, e utilizată de țigănime ca grădină a domniilor lor.
    Ca să nu existe confuzii despre mine, am adăugat încă trei fotografii din care se vede infirmitatea mea.
    În curând voi dezvolta threadul “Țiganiada_1” care poate fi la fel de bine denumit și “Piranda și puradeii”.
    Prin țigănime rog a se înțelege acele câteva familii de țigani care locuiesc în blocul nostru și care insistă ca să folosească spațiul de protecție a intimității al casei mele pentru activități recreative ale domniilor lor și prietenii domniilor lor.

Leave a comment